Anne Berner

Anne Berner
sv
fi
en

 

Anne Berner on menestyvä yritysjohtaja, jolla riittää kysyntää moniin eri tehtäviin. Vuonna 2006 Berner sai nimityksen Veuve Clicquot Business Woman of the Year, ja Vuoden liikemieheksi hänet valittiin 2009. Berner on toiminut useiden yritysten hallitus- ja luottamustehtävissä. Lisäksi hän on tullut tunnetuksi sijoittajana Leijonan luola -tv-ohjelmasta.

Yrittäjyys on Bernerille intohimo. Hän käsitteleekin esiintymisissään mielellään juuri yrittämiseen liittyviä aiheita. Näitä ovat esimerkiksi onnistuneen liiketoiminnan johtaminen ja naisen näkökulma yrittäjyyteen.

Anne Bernerin pitää laiskaa johtajuutta yleisenä kasvun pullonkaulana. Hän on huomannut, että yrityksissä tyydytään liian usein parhaan mahdollisen sijasta vain keskinkertaiseen suoritukseen. Hyvällä johtajalla onkin Bernerin mukaan sekä kyky tehdä nopeita päätöksiä että välittää ne tehokkaasti koko yrityksen organisaatiolle.

Berner sopii loistavasti esiintyjäksi myös kansainvälisiin tilaisuuksiin, sillä hänen kielitaitonsa kattaa suomen ja ruotsin lisäksi myös englannin, saksan ja ranskan.

Event Managers Finland Ab 2013