Claes Danell

Claes Danell
sv
en

Taikuri, mentalisti, koomikko ja illusionisti. Claes Danell on taikuri Norrbottenilta, kotoisin pienestä kylästä nimeltä Holmträsk, joka sijaitsee aivan Piteån lähistöltä. Hän aloitti uransa puuseppänä, mutta kuin banaanin kuoreen liukastuen lennähti taikuuden maailmaan.

-Näin erään taikurin tekevän tempun, jota en ollut koskaan ennen nähnyt. En saanut temppua mielestäni, kunnes keksin miten se tehtiin. Tapahtuma inspiroi minut itse tekemään taikatemppuja, Danell kertoo.

Hän alkoi harjoitella korttipakalla kahdeksan tuntia päivässä aina töiden jälkeen. Vuoden kovan treenin jälkeen hän esiintyi ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen ihmiset aina Piteåsta Pekingiin ovat nauttineet hänen taikuudestaan.

Pian Pekingin matkan jälkeen Danell sai puhelun tuotantoyhtiöltä, joka oli etsimässä mentalisteja/taikureita esiintymään yhdessä Uri Gellerin kanssa uuteen suurtuotantoon. Castingiin oli valittu 30 Ruotsin parasta taikuria. Danell oli yksi 10:stä loppuun selvinneestä, ohjelmaan valitusta taikurista. Hän on osallistunut myös arvostettuun taikurikilpailuun Lontoossa. Kisaan, johon kutsutaan kerrallaan vain 16 taikuria ympäri maailman. Nyt Danell matkustaa ympäri maailmaa ja esittää taikuuttaan. Toivottavasti hän tarjoaa myös Sinulle taianomaisen muiston loppuelämäksesi.

Maagikko ja illusionisti Claes Danell tekee mahdottomasta mahdollista aivan silmiesi edessä. Hänen huumorilla ja eleganssilla höystetty esityksensä tarjoaa elämyksiä, jotka herättävät hämmästystä ja ihmetystä. Yleisö lähtee näytöksistä epäillen omia aistejaan – tapahtuiko lavalla oikeaa taikuutta? Suuressa show’ssa on yllätyksiä jokaisen kulman takana. Show sisältää ajatustenlukua, hypnoosia, ennustusta ja mielenhallintaa – sekoitettuna reiluun annokseen huumoria.

Danell on säkenöivä viihdyttäjä, jonka esitys sopii hyvin esimerkiksi illallisshowksi, läksiäisiin, asiakastapahtumiin tai vipinäntuottajaksi messuosastollesi. Hän antaa yrityksellesi lisää näkyvyyttä Sinulle räätälöidyillä taikatempuilla, jotka jokainen huomaa eikä koskaan unohda!

Luennoitsija, taikuri ja juontaja

Danell puhuu siitä, kuinka helppoa meihin jokaiseen on vaikuttaa, kun sen osaa. Mentaalimagiassa käytetään esimerkiksi hypnoosia, kehon kieltä, intuitiota, tiedostamattomia vaikutteita ja "psykologisia illuusioita". Danell käyttää kaikkia näitä tekniikoita huijatessaan aistejasi. Mutta toimivatko nämä oikeasti vai onko kyseessä vain temppu? Mielenkiintoinen ja viihdyttävä luento, joka sopii jokaiselle. Luvassa on tietoa, joka hyödyttää sekä henkilökohtaisessa elämässä että liiketoiminnassa.

Claes Danell on myös loistava juontaja, joka sopii hyvin kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Hänen pohjoismainen charminsa sekä erilaiset, yleisöä takuulla viihdyttävät esitykset, tekevät hänestä varman valinnan onnistuneelle tapahtumalle.

Event Managers Finland Ab 2013