Elizabeth Kuylenstierna (ent. Gummesson)

Elizabeth Kuylenstierna (ent. Gummesson)
sv
en

Perfektionismi, epäonnistumisen pelko ja kontrollintarve ovat haitallisia ihmisen terveydelle. Ne ovat myös esteitä parhaalle mahdolliselle suorituskyvylle. Elizabeth Kuylenstierna (ent. Gummesson) tarjoaa kuulijoilleen uuden lähestymistavan tekemiseen. Sisäisen turvallisuuden ja henkisen voiman avulla pystymme suorituksiin, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida.

Elizabeth on suosittu luennoitsija, bestseller tietokirjailija ja kriisinhallintavalmentaja. Useita kertoja Vuoden puhujaksi ehdokkaana olleen Kuylenstierna puhetilaisuudet ovat vuosien varrella tavoittaneet pieniä ja suuria ryhmiä mitä erilaisemmilta aloilta. Yleisönä on ollut muun muassa lääkäreitä, insinöörejä, tiedemiehiä, toimittajia, lakimiehiä, jalkapallojoukkueita ja nuohoojia.

Kuylenstiernain luennoilla karisma ja innostus yhdistyvät tietoon, uskottavuuteen ja vilpittömyyteen. Yleisö inspiroituu löytämään uusia tekemisen tapoja, murtamaan rajoituksensa ja kohtaamaan pelkonsa. Uskallamme luvata, että Kuylenstiernain luennon jälkeen uskallat olla itsesi parhaalla mahdollisella tavalla!

Varaa puhujaksi Elizabeth Kuylenstierna, kun haluat tarjota kuulijoille jotain todella inspiroivaa. Mahdollisia luentojen aiheita ovat esimerkiksi itsetunto, parempi ihmisten välinen viestintä, palautteen antaminen työtovereille ja kyky sanoa ei.

Elizabeth Kuylenstierna luennoi sekä ruotsiksi että englanniksi.

Event Managers Finland Ab 2013