Janni Hussi

Janni_Hussi
Janni Hussi
fi
en

Janni Hussi on tunnettu fitnessmallina ja -urheilijana. Hänet on nähty myös mukana Tavallista Elämää -ohjelmassa kuvaamassa omaa elämäänsä tiukkojen treenien ja dieetin ympärillä. Jannin kilpailumenestykseen fitnesslajien parissa kuuluu Fitnessmalli 2010 kilpailun voitto, Fitness Classic 2013 pronssi lajista fitness ja nuorten SM-hopea bikini fitneksessä 2014. Tätä ennen taustalla on yli 13 vuoden jalkapallo ura, joka päättyi polvivammaan.

 

Jannille terveelliset elämäntavat, treenaaminen ja valmentaminen ovat lähellä sydäntä. Myös henkisen puolen hyvinvointi korostuu niinkin rankassa lajissa kuin fitness. Janni on valmistunut vuonna 2012 Suomen Urheiluopistolta liikuntaneuvojaksi ja on tehnyt jo ennen valmistumistaan useita vuosia töitä yrittäjänä kuntosaleilla, jumpanohjauksissa ja muutoin liikunnan parissa.


Janni on tuttu näky erilaisissa tilaisuuksissa niin juonto-, promootio- kuin urheilumallin töissä. Jannin voikin nähdä juontamassa mm. kesän rokki-festareilla ja erilaisissa juhlavammissa gaala-tilaisuuksissa. Älä siis anna pitkän urheilutaustan ja hyvinvoinnin puolestapuhujan imagon hämätä, tämä nainen osaa muuntautua tilanteeseen kuin tilanteeseen ja heittäytyä haastaviinkiin hommiin täydellä sydämellä!

Event Managers Finland Ab 2013