Jesper Caron

Jesper Caron
sv
en

Jesper Caron on kuuma nimi luennoinnin maailmassa. Viimeisten kuuden vuoden aikana hän on ollut puhujana yli 500 eri yrityksen tilaisuuksissa. Suorasanaisella Caronilla on ainutlaatuinen kyky tavoittaa erilaisia yleisöjä. Hänen huolella kootut luentonsa innostavat, koskettavat ja naurattavat.

Caron on koulutettu arvostetussa Mastery Universityssä Yhdysvalloissa. Aiemmalla urallaan hän on toiminut liiketoiminnan kehittäjänä eri myyntiorganisaatioille yli kahdessakymmenessä maassa. Vuodesta 2007 lähtien Caron on ollut Ruotsin puhujien ja yritysvalmentajien keskusliiton puheenjohtaja.

Vuonna 2012 Jesper Caron valittiin Skandinavian huumorimestariksi. Lisäksi hän on tehnyt useita elokuva- ja musikaalirooleja sekä työskennellyt Ruotsin arvostetuimpien näyttelijöiden ja taiteilijoiden kanssa. Caronin kokemus varmistaakin, että tilaisuus, jossa hän esiintyy, on kaukana tylsästä tai tavallisesta!

Jesper Caron luennoi seuraavista teemoista:

Vapauta sisäinen vahvuutesi

Luennon tarkoitukesena on kehittää yrityksen henkilökunnan osaamista niin tunteessa kuin tekemisessäkin. Nykypäivän kasvavassa vauhdissa ja vaatimustasolla on tärkeää, että työntekijä on henkisesti valmis vastaamaan haasteisiin. Terve, ladattu ja huippuunsa viritetty henkilöstö on yritykselle rahanarvoinen vahvuus.

Tie maailmanluokkaan

Maailmasta löytyy monia esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat menettäneet huomattavia summia, koska työntekijöiden yhteistyö ei toimi. Nälkäinen ja yhteistyökykyinen henkilökunta taas tuo yritykselle valtavia voittoja. Luennolla Caron keskityy tekijöihin, jotka luovat yrityksen sisälle menestyksekästä vuorovaikutusta ja viestintää.

Maksimoi myyntisi

Jesper Caron tarjoilee luennollaan työkaluja ja inspiroivia esimerkkejä myynnin tehostamiseksi – alusta loppuun viihdyttävästi ja enegisoivasti. Caron toimi itse menestyksekkäästi myyjänä ja myyntipäällikkönä eri yrityksissä yli kymmenen vuoden ajan. Hän siis todella tuntee aiheensa.

Event Managers Finland Ab 2013