Elizabeth Kuylenstierna (fd Gummesson)

Elizabeth Kuylenstierna (fd Gummesson)
sv
en

Elizabeth Kuylenstierna (fd Gummesson) är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och är en väldigt uppskattad sådan. Hon har rest land och rike runt under ett antal år och pratat inför små och stora grupper och ur vitt skilda branscher: läkare, brandmän, jurister, ekonomer, fotbollslag, forskare, ingenjörer, journalister, fastighetsmäklare, tandsköterskor, läkare, bilhandlare och sotare. Hon har flera gånger blivit nominerad till priset Årets talare och är med sitt karismatiska sätt, sin entusiasm och smittande inspiration kombinerat med kunskap, trovärdighet och sin genuina vilja att förändra, en av våra största talare. På några år har hon jobbat sig fram till att bli en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare och inspiratörer, liksom bästsäljande fackboksförfattare och efterfrågad coach och krishanterare.

Hör hennes historia från omotiverat lagom till framgångssagan som smittar av sig. Låt er inspireras av att hitta nya vägar, bryta mönster och begränsningar, konfrontera rädslor och regler för att våga bli den bästa versionen av den du är ämnad att vara.

Elizabeth föreläser också både i Sverige och internationellt med stor inlevelse och erfarenhet om bl.a. Självkänsla, En förbättrad kommunikation mellan människor, Hur man kan framföra feedback till kollegor, konsten att säga NEJ.

Boka en föreläsning med Elizabeth om ni vill bjuda på något extra!

Event Managers Finland Ab 2013