Jesper Caron

Jesper Caron
sv
en

Jesper Caron har genom sina framgångsrika föreläsningar blivit ett hett namn inom föreläsarvärlden. De senaste sex åren har Jesper föreläst för personal på över 500 företag. Han har en unik förmåga att kunna nå alla typer av publik och hans direkta sätt och väl sammansatta föreläsningar inspirerar, berör på djupet och lockar till många skratt.

Han har tidigare arbetat som affärsutvecklare för säljorganisationer med verksamhet i över tjugo länder. Att han sedan 2012 blev Skandinavisk mästare i humor och gjort film och musikalroller tillsammans med flera av Sveriges mest ansedda skådespelare och artister borgar för att Ni får en föreläsning utöver det vanliga!

Jesper Caron är sedan 2007 ordförande i Riksförbundet för coacher och föreläsare och är dessutom utbildad på exklusiva Mastery University i USA.

Jesper föreläser bland annat om följande teman:

Frigör din inre styrka

Den här föreläsningen är designad för att utveckla personalens förmåga att må och prestera bättre. I dagens hissnande tempo och ständigt ökande krav är det viktiga att personalen är mentalt rustad. Det finns pengar att spara genom att personalen är friska och laddade.

Vägen till världsklass

Stora vinster finns att hämta genom att personalen är hungrig och kan samarbeta bra. Det finns många exempel på företag som fått betala dyra pengar enbart på grund av att de anställda inte kan arbeta effektivt tillsammans. I Vägen till världsklass sätter Jesper fokus på de faktorer som skapar framgång i mellanmänsklig kommunikation.

Maximal försäljning

Genom sin egen bakgrund som framgångsrik säljare och säljledare i över tio år i olika bolag vet dessutom Jesper vad han talar om. Metodik och säljverktyg varvas med inspirerande exempel från bland annat Jespers egen karriär vilket ger ett underhållande och energiladdat pass från start till mål.

Event Managers Finland Ab 2013