Alex Schulman

Alex_Schulman
Alex Schulman
sv

Alex Schulman var den provocerande superbloggaren som skrev den ömsinta romanen ”Skynda att älska” som blev hyllad av kritikerna och en stor försäljningsframgång. Sommaren 2012 startade Alex den flerfaldigt prisade och omåttligt populära podcasten Alex & Sigges podcast tillsammans med Sigge Eklund.

Alex har också stått på scen i föreställningen ”Älska mig” där han tog ett grepp på det han kallar vår tids folksjukdom – Bekräftelsebehovet. Alex har i dag ett av Sveriges största Twitter-konton.

Alex Schulman agerar moderator och konferencier i både stora och små sammanhang och föreläser också i följande ämnen:

Ditt nätverk är allt – här berättar han om vikten av att nätverka. Hans tes är att allt viktigt i livet – ens nya jobb, ens partner, ens boende – kommer ur ens personliga nätverk. På ett humoristiskt vis berättar han om hur han själv lyckats och misslyckats genom sina personliga nätverk.

Så når du ut i de sociala medierna – Som en av de största på sociala medier i Sverige berättar han om de lärdomar han dragit under åren som bloggare och twittrare och lär ut hur man ska bära sig åt för att själv nå ut i de snåriga sociala medierna. Med inga pengar alls kan man med några knep nå ut till miljoner människor.

Om skrivande – Redan som tonåring hade Alex en dröm om att kunna försörja sig på sitt skrivande. Han skrev flera böcker och blev refuserad av en rad olika förlag innan han till slut hittade rätt. I dag är Alex en av Sveriges mest produktiva skribenter, i bloggar, böcker och krönikor. Han berättar om sitt skrivande och delar ut knep till de som också har en dröm om att kunna försörja sig på sitt skrivande.

I samarbete med Promotor Media.

Event Managers Finland Ab 2013