Anja Pärson

Anja_Pärson
Anja Pärson
sv
en

Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stor motivation är Anja Persson en eftertraktad föreläsare samt talesperson för organisationer och företag.

Med 42 världscupsegrar, 1 OS-guld, 1 OS-silver, 4 OS-brons, 7 VM-guld, 2 VM-silver och 4 VM-brons är Anja en av världens främsta kvinnliga idrottare genom tiderna. Anja vann bragdmedaljen i Sverige både 2006 och 2007 och är den enda som tilldelats bragdguldet två år i följd.

Anja har efter sin alpina karriär medverkat i en mängd olika TV-sammanhang. Bland annat som expert i Viasats sändningar från OS i Sotchi, men även som programledare för den direktsända humorgalan i TV4.

Anja är en av Sveriges mest folkkära profiler och en väldigt uppskattad föreläsare. Med stort engagemang och målande erfarenheter från sitt liv inspirerar hon både till eftertanke och skratt.

Föreläsning – ”Motivation, inspiration och mod”

Anjas senaste föreläsningsserie har lovordats av såväl internationella företagsledare som av säljchefer och kulturungdomsledare. Hennes värme och engagemang gör att hon berör och inspirerar lyssnare i alla åldrar. Anja föreläser både på svenska och engelska.

I samarbete med Promotor Media.

Event Managers Finland Ab 2013