Antoni Lacinai

Antoni Lacinai
Antoni Lacinai
sv
en

Antoni Lacinai är en av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare. Med sina 20 sanningar om kommunikation får han individer och grupper att känna mer arbetsglädje och nå bättre resultat. Hans mission är att utveckla dem som leder, säljer, samarbetar. Han är också en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare. Antoni arbetar branschoberoende på svenska och engelska. Antoni är författare och medförfattare till 12 böcker om kommunikation och motivation. Han skriver krönikor till flera tidskrifter och är en influencer på LinkedIn.

Som moderator:

Antoni Lacinai är en av Sveriges bästa moderatorer. Hans unika förmåga att skapa en positiv atmosfär både för talarna och publiken smittar av sig och gör intervjun, paneldiskussionen och hela mötet lyckat. Själv säger han att han får många uppdrag för att han är en riktigt bra moderator som  i n t e  är kändis, vilket gör att publiken kan fokusera mer på innehållet och talarna. Antoni Lacinai jobbar branschoberoende och har uppdrag inom bland annat IT och telekom-, medicin-, näringsliv-, fastighetetsindustrin mm.

Han arbetar både på svenska och engelska. Antoni är också kommunikationstränare och författare. Han har bland annat skrivit boken ”Moderera mera”; Sveriges första bok om hur man leder seminarier och konferenser.

Event Managers Finland Ab 2013