Johan Örtendahl

Johan Örtendahl
Johan Örtendahl
sv
en

Johan Örtendahl arbetar med prestationsutveckling hos högpresterande individer oavsett om det är inom näringslivet eller inom idrotten. Han arbetar sedan 2007 med IFK Göteborgs Allsvenska fotbollspelare och är utsedd av RF (Riksidrottsförbundet) som Idrottspsykologisk rådgivare. Det innebär att alla som är på högsta internationella nivå i Sverige kan använda Johans tjänster i sin satsning mot exempelvis OS och VM.

Johan erbjuder företag och organisationer skräddarsydd kompetensutveckling och rådgivning inom personlig- prestations- samt ledarskapsutveckling. Johan har ca 15 års operativ erfarenhet av försäljning och ledarskap I olika former. Därför har han väldigt lätt att översätta mellan affärsliv och idrott. Han har ett ben i idrottsrörelsen och ett I näringslivet.

Johan Örtendahl talar om:

  • Personalutveckling
  • Säljträning
  • Mental träning för att prestera sitt max
  • Coachning och ledarskap
  • Mental träning / Tänk om/ Tänk nytt
  • Självförtroende och självkänsla
  • Motivation och målsättning
  • Lösningsorientering - Vi ser lösningar istället för problem, vi jobbar för och inte emot.

Bakgrund

Johan är fil. kand. i idrottspedagogik vilket kompletterats med ytterligare högskolestudier i psykologi. Johan har dessutom arbetat med marknad och försäljning både som ledare, marknadsförare och säljare. Han har stor erfarenhet av att finna nya affärsmöjligheter, att fullfölja dessa fram till avslut samt att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare. Johan skapar kundfokuserade organisationer. Johan har mer än15 års erfarenhet som mental rådgivare, coach och föreläsare.

Johan Örtendahls motto

Det är hos individen man kan skapa förändring och det är här och nu vi börjar.

Så arbetar Johan Örtendahl

Johan gör föreläsningar och utbildningar som är fulla av aha-upplevelser och ny kunskap. Han blandar skratt och allvar och ger åhörarna möjligheten att se problem på ett annorlunda och nytt sätt. Johan försöker alltid tala så att folk förstår och använder humor, igenkännande och hög delaktighet som medel att nå ut till publiken.

Event Managers Finland Ab 2013