Angela Ahola

Angela_Ahola
Angela Ahola
sv
fi
en

Ostaisitko itsesi? Mikä ratkaisee haluavatko muut tehdä yhteistyötä kanssasi, palkata sinut tai ostaa sinulta? Mikä ohjaa valintojamme ja päätöksiämme ja antaa meille vaikutusvaltaa ja edellytyksiä vaikuttaa toisiin?  

Angela on psykologian tohtori ja erikoistunut sosiaalipsykologiaan; Mikä on ensimmäisen vaikutelman takana ja miksi pidämme tietyistä henkilöistä ja luotamme heihin. Mikä saa meidät tuntemaan itsemme turvallisiksi organisaatiossa ja miksi valitsemme juuri tietyn emmekä toista tuotetta? Siis yksinkertaisesti kuinka ihminen toimii ja reagoi vaikutelmiin? Opi 16 varmaa tapaa saada enemmän vaikutusvaltaa ja enemmän ”kyllä” vastauksia, joilla varmistat oman, tuotteesi, organisaatiosi ja tuotemerkkisi kilpailukyvyn.

Humoristinen ja energiatäytteinen luento useilla ahaa-elämyksillä parista eniten aliarvostetuista menestyksen periaatteista. Luento perustuu neuropsykologiaan ja sosiaalipsykologiaan ja on punottu yhteen tämän päivän viestintätrendien, sosiaaliseen mediakäyttäytymisen ja ostokäyttäytymistutkimuksen kanssa. Nyt on aika kehittää tulevaisuuden organisaatio – ota ensimmäinen askel!

Angelasta

  • Psykologian tohtori, Tukholman yliopisto
  • Sertifioitu Henkivakuutusten välittäjä, joka on erikoistunut omaisuusneuvontaan, Tukholman kauppakorkeakoulu.
  • Tausta muusikkona, metallimusiikkibändin levytyssopimus.
  • Useita esiintymisiä Pohjoismaisissa Poliisi-TV yhteyksissä.
  • Tutkija & kirjoittaja
  • Urakoitsija & myyjä

Event Managers Finland Ab 2013