Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi tunnetaan parhaiten Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmasta, ja viimeksi hän on juontanut TV:ssä Koko Suomi leipoo -ohjelmaa. Edustavan ulkonäkönsä ja valloittavan luonteensa ansiosta Anne on luotettava juontaja ja varma valinta erilaisiin tehtäviin suuren yleisön edessä

Event Managers Finland

Kun haluat järjestää esimerkiksi seminaarin, luennon, TYKY- tai koulutuspäivän, Event Managers Finland on palveluksessasi. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat puhujat ja juontajat.

Alexandra Pascalidou

Alexandra on eniten tunnettu ohjelmanvetäjänä useassa eri televisio-ohjelmassa. Mutta hän työskentelee myös luennoitsijana ja kuuluttajana. Alexandralla on luontainen kiinnostus Kreikkaa kohtaan ja hänellä on hyvä näkymä maan tämänhetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Lisäksi hän palavasti pyrkii innostamaan maahanmuuttajanaisia yrittämiseen.

Angela Ahola

Mikä ratkaisee haluavatko muut tehdä yhteistyötä kanssasi, palkata sinut tai ostaa sinulta? Mikä ohjaa päätöksiämme ja antaa meille vaikutusvaltaa vaikuttaa toisiin? Angela on psykologian tohtori ja erikoistunut sosiaalipsykologiaan; Mikä on ensimmäisen vaikutelman takana ja miksi pidämme tietyistä henkilöistä ja luotamme heihin. Mikä saa meidät tuntemaan itsemme turvallisiksi organisaatiossa ja miksi valitsemme juuri tietyn emmekä toista tuotetta?

Martin Saarikangas

Eräs Suomen karismaattisimmista johtajista. Hänen kunnioitusta herättävästä ansioluettelostaan harva pystyy ottamaan mittaa. Mittavan taustansa ansiosta niin elinkeinoelämässä kuin akateemisessa maailmassa sekä urheilullisen taustansa kautta Martinilla on antaa jotakin useimmalle kuulijalle. Oltuaan 43 vuotta telakkateollisuudessa hän astui politiikkaan ja istuu nyt Suomen eduskunnassa.

Täytämme aukon

Tapahtuman järjestäjänä haluat luoda onnistuneen tilaisuuden, joka saa mahdollisimman monet saapumaan paikalle. Toivot, että vieraasi lähtevät tapahtumastasi täynnä energiaa, valmiina levittämään positiivista viestiä Sinusta ja yhteisöstäsi. Event Managers auttaa tekemään tilaisuudestasi menestyksen.

Kohtaa Elaine Eksvärd

Taitavia johtajia luonnehtii kyky inspiroida ja innostaa muita. Monet väittävät, ettei sitä voi oppia, mutta Elaine Eksvärd on toista mieltä! Toimiva puhe on työkalu monien johtajuuden haasteiden selättämiseen. Innostavaa johtajuutta -koulutuksessa Elaine Eksvärd opettaa sinulle tekniikat, joilla saat ihmiset kuuntelemaan sanojasi, muistamaan mitä olet sanonut ja haluamaan kuulla lisää.

Kohtaa Manuel Knight

Manuel Knight on yksi halutuimmista seminaaripuhujista maailmassa. Hän on jo 15 vuoden ajan puhunut menestyksekkäästi tehokkaamman tiimityön, johtamisen ja organisaation rakentamisesta. Knightin luento käsittelee organisaatiokulttuurin kehittämistä. Tavoitteena on motivoida jokainen yksilö huippusuoritukseen – näin syntyy yrityskulttuuri, jonka ytimessä on halu ja energia.

Elizabeth Kuylenstierna

Perfektionismi, epäonnistumisen pelko ja kontrollintarve ovat haitallisia ihmisen terveydelle. Ne ovat myös esteitä parhaalle mahdolliselle suorituskyvylle. Elizabeth Kuylenstierna (ent. Gummesson) tarjoaa kuulijoilleen uuden lähestymistavan tekemiseen. Sisäisen turvallisuuden ja henkisen voiman avulla pystymme suorituksiin, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida.

Kohtaa Mia Törnblom

Hän on eräs Ruotsin suosituimmista luennoitsijoista ja hän voitti vuonna 2011 Norjassa palkinnon vuoden puhujana. Mia luennoi mm aiheista Henkilökohtainen johtamistapa, Henkinen valmennus, Motivaatio,Vaikeat keskustelut, Konfliktinkäsittely ja Itsetunto – itseluottamus.

Kohtaa Mark Levengood

Mark puhuu mielellään tarkoituksella inspiroida yhteistyökumppaneita henkilökohtaisten- tai organisaatiomuutosten aikoina. Koska huumori on erinomainen pedagoginen työkalu, Markin luennot koetaan aika hauskoina.

Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen is a bestselling author, an entrepreneur, a speaker on performance development and a trusted advisor to businesses and athletes around the world. As an author and expert on talent and performance development, Rasmus has been featured on Sky News Business, CBC, The Morning Show and Fox Sports.

Satu Tuomisto

Satu on suomalainen malli ja juontaja. Hänet valittiin miss Suomeksi vuonna 2008. Satu on juontanut useita TV-ohjelmia ja itse osallistunut muun muassa TV-ohjelmaan "Tanssii tähtien kanssa" ja voitti lopulta kilpailun. Hänellä on vahva kokemus erilaisista edustustehtävistä ja juontamisesta.

Kohtaa Olof Röhlander

Olof Röhlander on lisensioitu henkinen valmentaja, taustaltaan pöytätenniksen huippupelaaja. Hänen kokemuksensa kattaa henkisenä valmentajana toimimisen Ruotsin pöytätennis-maajoukkueessa sekä Örgryte IS -jalkkapallojoukkueessa. Tämän lisäksi hän esiintyy puhujana vuosittain yli 200:ssa yritystilaisuudessa ja konferenssissa.

Kohtaa Erik Fernholm

Erik Fernholm valittiin Vuoden luennoitsijaksi Ruotsissa vuonna 2011, ja on yksi maan työllistetyimmistä esiintyjistä. Taustaltaan hän on tutkija – erikoisalueinaan kognitiivinen neurotiede, positiivinen psykologia ja näyttöön perustuva valmennus. Fernholm on suosittu ja arvostettu luennoitsija, jonka aiheet ulottuvat psykologian ja hyvinvoinnin kautta johtajuuteen ja suorituskykyyn.

Juontajat

Taitava juontaja on onnistuneen tapahtuman avain

Kun tarvitset tilaisuuteesi kokenutta, ammattitaitoista juontajaa – ota yhteyttä Event Managersiin. Välittämämme juontajat pitävät tapahtumasi ohjelman kasassa, saavat asiat pyörimään aikataulujen mukaan ja säilyttävät yleisösi mielenkiinnon koko tilaisuutesi ajan.

Kartoitamme aina tarkasti asiakkaamme tarpeet ja teemme juontajasuosituksemme yksilölliseltä pohjalta. Meiltä saat myös esiintyjätakuun: mikäli haluamanne juontaja ei yllättävän esteen takia pääsekään tulemaan,  löydämme sopivan korvaajan 48 tunnin kuluessa.

Tutustu juontajiimme ja ota meihin yhteyttä – tehdään yhdessä tapahtumastasi menestys.

               

Alexandra Pascalidou

Alexandra on ruotsalainen journalisti, ohjelmanjohtaja ja kirjailija. Hän on mm julkaissut neljä kirjaa. Alexandra on myös ahkera luennoitsija, keskustelunjohtaja ja ihmisoikeusaktivisti. Alexandra luennoi moninaisuudesta ja mediasta, demokratiasta ja oikeudenmukaisuudesta, retoriikasta ja johtajuudesta, tasa-arvoisuudesta ja kulttuuripätevyydestä.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi tunnetaan parhaiten Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmasta, ja viimaeksi hän on juontanut TV:ssä Koko Suomi leipoo -ohjelma. Edustavan ulkonäkönsä ja valloittavan luonteensa ansiosta Anne on luotettava juontaja ja varma valinta erilaisiin tehtäviin suuren yleisön edessä. Ulkomailla vietettyjen vuosiensa ansiosta Anne suoriutuu juonto- ja ohjelmatehtävistä sujuvasti myös englannin kielellä.

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Vakuuttava viestintä. Motivaatio. Tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen. Nämä ovat Antoni Lacinain ammatilliset intohimot. Hän luennoi ja kouluttaa paremmasta kommunikaatiosta ja ihmisten kanssa toimimisesta. Hän kirjoittaa kirjoja viestinnästä ja motivaatiosta. Hän johtaa seminaareja ja työpajoja. Lacinai on aihealueensa todellinen moniottelija!

Aurora Cederholm

Aurora Cederholm tuo luennoillaan esiin konkreettisia esimerkkejä yritysten ja organisaatioiden onnistumisista – niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Lisäksi Cederholm tarjoilee kuulijoilleen keinot, joiden avulla yritys ja työpaikka saadaan kukoistamaan sisäisesti ja ulkoisesti. Hän on työskennellyt sekä yritysten että julkishallinnon virastojen kanssa auttaen näitä muun muassa tasa-arvokysymyksissä.

Axl_Smith

Axl Smith

Axl Smith on suomalainen juontaja ja hip hop –muusikko. Hänet valittiin vuonna 2004 Music Televisionin juontajaksi 3000 hakijan joukosta. Axl on myös toiminut Dance-tanssiohjelman sekä The Voice of Finland –ohjelman juontajana. Axl puhuu myös työskentelystä kansainvälisessä ympäristyössä, esiintymisestä sekä luovuudesta ja yrittäjyydestä. Hän puhuu suomen lisäksi sujuvaa englantia.

Claes Danell

Maagikko ja illusionisti Claes Danell tekee mahdottomasta mahdollista aivan silmiesi edessä. Hänen huumorilla ja eleganssilla höystetty esityksensä tarjoaa elämyksiä, jotka herättävät hämmästystä ja ihmetystä. Yleisö lähtee näytöksistä epäillen omia aistejaan – tapahtuiko lavalla oikeaa taikuutta? Suuressa show’ssa on yllätyksiä jokaisen kulman takana. Show sisältää ajatustenlukua, hypnoosia, ennustusta ja mielenhallintaa – sekoitettuna reiluun annokseen huumoria.

Emma Wiklund

Emma Wiklund

90-luvulla Emma Wiklund (s. Sjöberg) työskenteli Pariisista käsin valokuvamallina, näyttelijänä ja juontajana työpaikkana maailma. Hän oli kaikkien tunnettujen lehtien kuten Voguen, Ellen ja Glamourin kansikuvissa. Hän oli mallina kaikissa tunnetuissa muotitaloissa kuten Chanel, Jean-Paul Gaultier, Dior, Versace ym. Nykyään Emma toimii ensisijaisesti urakoitsijana ja johtaa menestyksekkäästi omaa yritystään ja ihonhoitosarjaansa tuotemerkillä Emma S.

Hanna Partanen

Hanna on kiertänyt jo vuosia luennoimassa ympäri Suomea erityisesti työyhteisöissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Vaikka Hanna tunnetaan tiukkana Olet Mitä syöt-ohjelman juontajana, todellisuudessa Hanna on lupsakka savolainen, joka värittää luennot tarinoilla elävästä elämästä niin, että asiat jäävät vuosiksi mieleen. Jokainen voi luennolla miettiä omia tarpeellisia muutoskohteitaan ja saada innostusta kokeilemaan elämäntapojen muutosta.

Janni_Hussi

Janni Hussi

Janni Hussi on tunnettu fitnessmallina ja -urheilijana. Hänet on nähty myös mukana Tavallista Elämää -ohjelmassa kuvaamassa omaa elämäänsä tiukkojen treenien ja dieetin ympärillä. Janni on tuttu näky erilaisissa tilaisuuksissa niin juonto-, promootio- kuin urheilumallin töissä. Jannin voikin nähdä juontamassa mm. kesän rokki-festareilla ja erilaisissa juhlavammissa gaala-tilaisuuksissa.

Jarmo Mäkinen

Jarmo Mäkinen on suosittu näyttelijä suomalaisissa ja ruotsalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Näyttelijäntöidensä ohella Mäkinen on juontanut televisiossa esitettyjä sarjoja, muun muassa Suomen Robinson -sarjaa, Rikostarinoita Suomesta -sarjaa sekä Eräkuksa -sarjaa.

Pages

Event Managers Finland Ab 2013