Åsa Sandell

Åsa Sandell
sv
en

Åsa Sandell aloitti nyrkkeily n 28-vuotiaana. Neljän Ruotsin mestaruuden ja EM-kullan jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi. Tuolloin hän oli 37-vuotias. Vuonna 2005 hän nyrkkeili Muhammad Alin tytärtä Laila Alia vastaan paljon julkissuutta saaneessa ottelussa. Sandell muutti New Yorkin Brooklyniin ja harjoitteli legendaarisella Gleason Gym -salilla. Muutamaa vuotta myöhemmin hän voitti tavoitellun WBE-vyön.

Sandell on kirjallisuuden tutkija ja toimittaja. Hän on työskennellyt kulttuuritoimittajana Helsingborgs Dagblad -lehdessä. Vuoden 2006 kesän hän oli kesäpuhujana P1 -radiokanavalla. 2008 ilmestyi hänen kriitikoiden ylistämä omaelämäkertansa ”Bakom garden”, joka kertoo hänen nyrkkeilijäurastaan. Vuonna 2010 hän osallistui SVT:n ”Mästarnas Mästare” ohjelmaan. Tänä päivänä hän kirjoittaa artikkeleja muun muassa Helsingborgs Dagbladettiin ja Magasin Stark -treenilehteen. Åsa Sandell toimii myös luennoitsijana ja nyrkkeilyvalmentajana.    

Neljän vuoden ajan Sandell on asunut Kungsholmenissa Tukholmassa miehensä Peterin ja tyttärensä Veran kanssa.

Tule kuuntelemaan, kun Åsa Sandell kertoo, miten nyrkkeilystä tuli hänen intohimonsa ja kuinka tärkeää on löytää ja toteuttaa unelmansa. Opit myös oivaltamaan, etteivät asiat aina mene, niin kuin olet ajatellut. Entä miltä tuntuu seistä kasvotusten verenhimoisen vastustajan kanssa? Mitä voimme oppia kokemuksista kehän ulko- ja sisäpuolelta? Miten nyrkkeily ja kulttuuri sopivat yhteen?

Sandell luennoi haasteisiin tarttumisesta samalla aggressiivisesti ja rennosti. Hän kertoo, miten pelot voi voittaa ja minäkuvaa parantaa. Ja muistuttaa meitä kaikkia siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä!

Event Managers Finland Ab 2013