Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd
sv
en

 

Käytännön retoriikkaa!

Elaine Eksvärdin aihevalikoima on laaja. Erilaisten puhetekniikoiden lisäksi hän luennoin myös esimerkiksi ikäerojen hyödyntämisestä työpaikoilla. Tutustu tarkemmin muutamiin Elainen luentojen ja koulutuksien aiheisiin: 

Puhu paremmin – näin saat yleisösi kuuntelemaan

Hyvä puhuja innostaa ja saa mielialan ja pulssin kohoamaan. Häntä jaksaa kuunnella vaikka koko päivän, ja haluaa aina vain kuulla lisää. Myös sinä voit olla tällainen puhuja. Puhu paremmin -koulutuksessa Elaine Eksvärd tarjoaa työkaluja, joilla saat ihmiset kuuntelemaan, muistamaan mitä olet sanonut ja haluamaan lisää. Kehon kieli, äänensävy, ilmeet, eleet ja muistitekniikat ovat vain joitakin niistä ainesosista, joita hyvä puhuja tarvitsee. Jos vain osaat puhua, voi Elaine opettaa sinulle taidon saada myös yleisösi kuuntelemaan.

Hallitse tilanne – näin toimit hankalien ihmisten kanssa

Oletko koskaan lähtenyt tapaamisesta tyytymättömänä, muttet osaa sanoa mistä se johtui? Onko ryhmässä keskustelu jättänyt sinut tyhjäksi, koska sinua ei ole kuunneltu? Varmasti olet, kuten meistä lähes jokainen. Miksi? Koska kaikki kohtaavat tiellään hankalia ihmisiä, joiden kanssa tuntuu olevan mahdotonta keskustella. Elaine Eksvärdin koulutuksessa opit lämpimän huumorin sävyttämänä, miten käsittelet hankalia ihmisiä, käytät hienovaraisia tukahduttamisen tekniikoita ja onnistut toimimaan vaikeissakin ryhmätilanteissa. 

Sukupolvikoodit – näin aika muokkaa persoonallisuuttamme

Olet todennäköisesti kohdannut työssäsi ja arjessasi sukupolvien yhteenottoja. Ajalla, jona olemme varttuneet, on paljon merkitystä arvoillemme ja sille, mitä merkityksiä asioille annamme. Siksi olemme niin erilaisia. On kuitenkin keinoja hallita sukupolvien välisiä arvo- ja merkityseroja, ja parantaa sukupolvien välistä yhteydenpitoa. Elaine Eksvärdin luento tarjoaa oivalluksia ja nostalgiaa unohtumattomalla tavalla. Luvassa on hauskoja ja mieleenpainuvia tarinoita, sekä selityksiä sille, miksi eri ikäluokat puhuvat niin eri tavoin.

Innostavaa johtajuutta – tee sanomastasi houkuttelevampi

Taitavia johtajia luonnehtii kyky inspiroida ja innostaa muita. Kyse on karismasta. Monet väittävät, ettei sitä voi oppia, mutta Elaine Eksvärd on toista mieltä! Toimiva puhe on työkalu monien johtajuuden haasteiden selättämiseen. Innostavaa johtajuutta -koulutuksessa Elaine Eksvärd opettaa sinulle tekniikat, joilla saat ihmiset kuuntelemaan sanojasi, muistamaan mitä olet sanonut ja haluamaan kuulla lisää. Tavoitteena on, että opit tekemään viestistäsi työntekijöillesi houkuttelevan. Event Managers Finland tarjoaa retoriikkaseminaareja johtoryhmille ja -verkostoille, jotka haluavat parempaa hallintaa viestintäänsä. Elaine Eksvärd luennoi sekä ruotsiksi että englanniksi.

Event Managers Finland Ab 2013