Jana Söderberg

Jana Söderberg
sv
en

”Sinulla on valta omistaa elämäsi, ohjata ajatuksiasi ja vaikuttaa omiin päätöksiisi”. Tämä on jotakin mitä Jana haluaa välittää asiakkailleen. Ryhtyessään konsultiksi, luennoijaksi tai kommunikaatiovalmentajaksi hänen työnsä käsittää usein ihmisten välisen kommunikaation parantamista sisäisesti ja ulkoisesti. Henkilökohtainen johtaminen, arvonimellä tai ilman, ajaa hänen intohimoansa kohtaan aiheita kommunikaatio ja henkinen valmennus.

Jana on suosittu luennoitsija, kurssien vetäjä ja innostaja. Huumorinsa ja ainutlaatuisen kykynsä ansiosta asettaa sormi kipeään (herkkään) kohtaan hän auttaa ja innostaa kaikkia, pikkulasten vanhemmista, huippu-urheilijoista yritysjohtajiin.

Kansainvälisen taustansa ansiosta lääketeollisuudessa Janalla on laaja kokemus markkinoinnin, myynnin ja johtamisen aloilta. Varttuessaan Itä-Saksassa hän keräsi myös mittavat kokemukset huippu-urheilun ja henkisen valmennuksen aloilta.

Jana on myös kehittänyt ”Uskalla olla”-metodologian – lasten ja aikuisten itsetunnon vahvistamiseen tähtäävän työskentelytavan. Metodologian perusajatuksena on konkreettisen valmennussuunnitelman mukaan rakentaa sisäisen perusturvallisuuden ja henkisen vahvuuden aivan samalla tavalla kuin kehon kunnon kohottamisen. Tänä päivänä metodologia on levinnyt kouluihin kautta maan.

Event Managers Finland Ab 2013