Jeanette Ljungars

Jeanette Ljungars
Jeanette Ljungars
sv
fi
en

Jeanette Ljungarsilla on pitkän linjan kokemus yritysmaailmasta sekä oman yrittäjyytensä että yritysjohtajien ja työyhteisöjen parissa työskentelemisen kautta. Hän on itse toiminut yrittäjänä vuodesta 1991 lähtien.

Jeanette on koko uransa ajan kouluttautunut todella aktiivisesti. Hän on opiskellut muun muassa Axelsons Gymnastiska Institutissa Ruotsissa sekä restonomiksi Vaasan ammattikorkeakoulussa. Näiden tutkintojen jälkeen hän on opinnoissaan erikoistunut johtajuuteen ja yritysvalmennukseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun kouluttautuen McCarthy Business Management -konsultiksi, John C Maxwell -puhujaksi, -valmentajaksi ja -kouluttajaksi ja Tiimiakatemian Tiimivalmentajaksi sekä suorittaen lukuisia kursseja henkilökohtaisesta kasvusta. Hän on myös suorittanut hiljattain Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Luennoitsijana Jeanette on toiminut 20 vuotta ja hän on valmentanut 8 vuotta erilaisia myyntitiimejä. Erikokoisten yritysten/organisaatioiden toimintatavat ja haasteet ovat tulleet hänelle hyvin tutuiksi, ja yritysten tukeminen ja auttaminen eteenpäin nykypäivän hektisessä maailmassa on hänelle todellinen sydämen asia.

Jeanette Ljungars on perustanut Suomeen useita yhdistyksiä ja toimii niiden johtajana edelleen. Vuonna 2009 hän perusti naisten tueksi yhdistyksen Sisters Suomi-Finland. Vuodesta 2011 lähtien Jeanette on ollut Suomen johtajana kansainvälisessä naisverkosto theWIN:ssä ja järjestänyt naiskonferensseja Suomessa, Ruotsissa ja Ugandassa. Jeanette auttaa myös naisia Filippiineillä. Vuoden 2013 alussa hän puolestaan perusti Suomeen Naisverkosto NaisNetin, joka auttaa naisyrittäjiä, naisjohtajia sekä naisia, jotka haluavat henkilökohtaista kasvua.

Kirjailijan uransa Jeanette aloitti vuonna 2011, jolloin ilmestyi hänen ensimmäinen teoksensa ”Olet johtaja – Olet joku”. Jeaneten toinen julkaistu teos ”10 steg boosta upp din självkänsla” käsittelee itsetuntoa ja kolmas vuoden 2013 lopussa julkaistu teos on nimeltään ”Excellent Leadership - 16 Strategies and Qualities”.

Jeanetella on pitkä kokemus perhe-elämän ja yrittäjyyden tasapainottamisesta. Vuosien varrella hän on kohdannut paljon vaikeita asioita ja selvinnyt niistä. Kokemustensa kautta hän pystyy auttamaan, inspiroimaan ja rohkaisemaan muita. Hän on uskomattoman valoisa ja positiivinen persoona, jonka ilo ja innostus tarttuvat takuuvarmasti jokaiseen kuulijaan. Jeanetelle tärkeintä toiminnassaan on onnistunut lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat ja yhteistyökumppanit, hän on koko sydämellään mukana kaikessa, mitä tekee ja haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä.

Jeanette luennoi ja valmentaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Event Managers Finland Ab 2013